Fester, firma arrangementer, mad ud af huset og meget mere...
logo
Forside  Om os  Kontaktperson  Udskriv

Forret: Dampet fiskefilet i tomatsovs
(hakkede tomater med hvidløg / persille).
Eller carpaccio med okse eller tun serveret på bund af rucola, frisk parmasan, olivenolie med balsamico eddike (ellr vælg fra menukortet).

Hovedret som buffet: (Der vælges 3 slags).
Kalvefilet med parmaskinke og esdragon.
Kalvefilet i hvidvinssovs.
Lammekølle med hvidløg og persille.
Krydrede frikadeller.
Små hakkebøffer i ostetomatsovs.
Svinekam med enebær og laurbær.
Oksekød i krydret marinade og selleri.
Kyllingefilet stegt i hvidvin og balsamino eddike.

Tilbehør:
Pepperonata (peberfrugter / løg / hakkede tomater).
Gratinerede auberginer (ost / tomat / basilikum).
Blomkål med hakket æg / persille.
Champignon trifolati (champignon / hvidløg / persille / olivenolie).
Tomatsalat med mozzarella.

Forslag til pasta/kartofler: (Der vælges 3 slags).
Flødekartofler med spinat og hvidløg.
Pasta med broccoli / chili / oliven.
Pasta med gorgonzolasovs.
Små ristede kartofler vendt i pesto.
Der serveres italiensk brød.

Forslag til dessert:
Tiramisu (italiensk kage med cognac), ost, brød og smør.
(Eller vælg fra menukortet)

Pris pr. kuvert: kr. 375,-


Priser gældende fra den 1. maj 2012. Der tages forbehold for evt. efterfølgende mindre prisreguleringer.